Zomeractie: Reserveer nu reeds de installatie van jouw airco én wees de hitte voor!

Over Ons

Vader en zoon team vanneste

Duurzame woonoplossingen

Het vader en zoon team van Vanneste adviseert particuliere klanten over de ideale woonoplossingen voor hun specifieke situatie. Daarnaast zorgen we ook voor een kwalitatieve en duurzame implementatie van die technieken in de woning. Op deze pagina vertellen we je graag wat meer over onszelf en onze werkwijze.

Vanneste heeft een visie voor de toekomst, waarin alle woningen gebruik maken van duurzame en milieuvriendelijke energie.

Er bestaan tientallen manieren om verschillende installaties in een woning te voorzien. Dat is niet alleen verwarrend, mensen worden er ook al snel besluiteloos van. Daarom doe je er goed aan om beroep te doen op een expert met kennis van zaken die je kan adviseren en begeleiden.

Vanneste is die partner! We kijken er naar uit om jouw specifieke woonsituatie onder de loep te nemen en te optimaliseren, met oog op de toekomst.

Onze 5C’s

Communicatie

Communicatie is bij ons key! Het gaat niet enkel om de technieken en uitvoering maar de manier waarop we met onze klanten communiceren en hen begeleiden doorheen hun traject.

Compleet

We zorgen voor een totaaloplossing waarbij aan ieder aspect van je woning gedacht wordt.

Creatief

Creatieve oplossingen zorgen voor een innovatief totaalconcept waarbij het binnenklimaat van je woning geoptimaliseerd wordt.

Correct

Ons team bestaat ook uit de beste coördinatoren op gebied van technieken zodat we zonder zorgen aangename , comfortabele , energiezuinige en mooie woonomgevingen creëren op maat.

Coherent

Een woning bestaat niet alleen maar uit een som van de delen. Onze totaaloplossingen vormen een samenhangend geheel waarbij alle componenten elkaar versterken.
sterk team vanneste technieken

Familiebedrijf met een visie

Vanneste is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring. Het vader en zoon team werkt als een geoliede machine en we zijn dan ook perfect op elkaar ingespeeld. Op die manier kunnen we snel en efficiënt te werk gaan.

Onze visie voor de toekomst drijft ons in de richting van duurzame oplossingen met een minimaal impact op de natuur. Om onze expertise uit te breiden, omringen we ons met experts op het gebied van woon optimalisatie, zoals domotica, warmtepompen, zonne-energie en ventilatie.

We bieden onze klanten één aanspreekpunt voor hun complete woonconcept, met de kennis en know-how van onze gespecialiseerde partners. Zo geniet je van een persoonlijke service, maar ook van de meerwaarde van verschillende specialisten.

HAAL DUURZAME ENERGIE IN HUIS!

Vraag een offerte aan via onze website en geniet binnen de kortste keren van een lagere energiefactuur!