Zomeractie: Reserveer nu reeds de installatie van jouw airco én wees de hitte voor!

Sanitaire installaties

sanitair en welness

Complete oplossing voor sanitair en wellness

Iedereen geniet graag van luxe en comfort in eigen huis, zeker wanneer het over de sanitaire voorzieningen gaat. Wij omringen ons met een team van experts voor alle technische faciliteiten in de woning. Daar hoort een slim/goed uitgewerkte sanitaire installatie ook bij.

Vanneste houdt zich bezig met een/de  totale implementatie van sanitaire voorzieningen in jouw woning. We realiseren alle aspecten binnen budget en op maat van jouw wensen en noden.

Doe je prijsaanvraag voor een sanitaire installatie
sanitaire installatie

De verschillende onderdelen van de sanitaire installatie

Vanneste implementeert een complete setup met alle sanitaire voorzieningen in jouw woning. Daarbij houden we rekening met de mogelijkheden en reeds aanwezige elementen, maar ook met jouw wensen en verlangens. We realiseren het woonconcept van jouw dromen.

De bron van de sanitaire installatie

De meeste mensen gebruiken voor hun sanitair het water dat uit de waterleiding komt, ook wel stadswater genoemd. Je kunt er ook voor kiezen om een deel van je watervoorziening aan te vullen met regenwater.

 

 

sanitair

Verwarming van het water

Er bestaan verschillende manieren om het water in je woning te verwarmen. We werken met verschillende systemen en helpen je graag bij je keuze van de juiste oplossing.

  • Een lucht/water warmtepomp is een energiezuinige en efficiënte manier om warm water te voorzien in je woning.
  • De geothermische warmtepomp maakt gebruik van de warmte van de aarde voor de verwarming van het sanitaire water en het interieur van de woning.
  • Een zonneboiler is een voordelige en duurzame manier om je woning van warm water te voorzien. Dit raden wij vooral aan bij bestaande gasinstalaties.
leidingen en kranen

Leidingen en kranen

Ook de kranen en de leidingen voor het transport van het water naar de verschillende aftappunten horen uiteraard bij de installatie. Jij maakt zelf een keuze uit de kranen en de afwerking die past bij jouw stijl en interieurdesign.

Badkamermeubels

Voor de badkamermeubels kies jij uit een ruim assortiment van stijlvolle en kwalitatieve meubels bij onze partners.

sanitair

Vanneste neemt je zorgen over de sanitaire voorzieningen weg!

Sanitaire voorzieningen in een woning zijn een combinatie van de technische installatie en het design. De waterleiding moet worden aangesloten door een expert, maar jij wil wel zelf de kranen, de lavabo/spoelbak en het bad kunnen kiezen. Bij Vanneste luisteren we naar de wensen van onze klanten. Jij krijgt dan ook de complete vrijheid op gebied van design en afwerking. Wij zorgen voor de technische kant en de implementatie. Makkelijker kan het niet!

 

Contacteer ons

HAAL DUURZAME ENERGIE IN HUIS!

Vraag een offerte aan via onze website en geniet binnen de kortste keren van een lagere energiefactuur!