Laadpalen

Laadpalen

Wat kost een laadpaal?

Een elektrische auto moet regelmatig opgeladen worden. Hiervoor kan je kiezen uit verschillende laadpalen, zoals een publieke laadpaal of een laadpaal bij jou thuis. Wanneer je jouw auto thuis oplaadt, heeft de laadpaal een eigen kabel. Hierdoor kunt je gemakkelijk de auto inpluggen en beginnen met opladen. Je zal hiervoor de gebruikelijke energiekosten van uw energieleverancier betalen.

De kosten hangen af van een paar variabelen zoals de kostprijs van de laadpaal, de eventuele accessoires (montage aan muur of paal) en de installatiekost zelf. Daarnaast is er natuurlijk ook de kost voor het laden zelf. Deze kosten hangen af van de laadtijd , het verbruik van de accu en natuurlijk de energieprijs van dat moment.

Doe je prijsaanvraag voor laadpalen
laadpaal

Hoe werkt een laadpaal?

Wij werken alleen met intelligente laadpalen. Daarbij wordt rekening gehouden met de lokaal opgewekte energie en de energiebehoeften van de woning.  Er bestaat zelfs een Eco mode waarbij je enkel oplaadt met zonne-energie.

Het vermogen van onze laadpalen varieert van 1.4 kW tot 22 kW. Afhankelijk van de hoofdaansluiting en de gewenste laadsnelheid kan je het vermogen van jouw laadpaal kiezen.

laadpaal installateur

Ook genieten van jouw laadpaal?

Wil jij in jouw woning ook genieten van jouw laadpaal?

Vanneste is gecertificeerd monteur in de optimalisatie van de energievoorziening in woningen en villa’s. Overweeg jij om de voordelen van een eigen laadpaal in huis te halen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

We geven je graag meer informatie over de technieken die we gebruiken en de voordelen die jij uit jouw laadpaal kan halen.

Contacteer ons
voordelen laadpaal

Voordelen van je eigen laadpaal

In de (nabije) toekomst rijden we allemaal elektrisch , daarom is het belangrijk om je huis te voorzien van de juiste infrastructuur. Je eigen laadpaal is een essentieel onderdeel van het huis van de toekomst. We hebben voor jou nog even alle voordelen samengevat:

  • Ultiem comfort
  • Goedkoper dan publiek laden
  • Moedigt zelfconsumptie aan
  • Heb je ook zonnepanelen? Dan bespaar je mogelijks nog meer!
  • Subsidies

Benieuwd naar de premies?

HAAL DUURZAME ENERGIE IN HUIS!

Vraag een offerte aan via onze website en geniet binnen de kortste keren van een lagere energiefactuur!