Domotica

Elektriciteit

Moderne oplossingen voor energie in jouw woning

Het gebruik van elektriciteit is niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Je staat ermee op en je gaat ermee slapen. Het is dan ook belangrijk dat alle elektrische applicaties op een doordachte manier met elkaar verbonden zijn. Zo ben je zeker van een elektrische installatie waar je vele jaren plezier aan beleeft en die toekomstgericht is opgebouwd. Heb je ook al aan de installatie van zonnepanelen en een centraal domotica systeem gedacht? Vanneste realiseert jouw woondroom!

Doe je prijsaanvraag voor domotica
domotica

Domotica: denk aan de toekomst

Domotica of huisautomatisering is een elektrische installatie op basis van laagspanning. In de verdeelkast worden intelligente modules geplaatst die onder andere te bedienen zijn via drukknoppen. Alle modules staan onderling met elkaar in verbinding. Op deze manier kunnen alle elektrische toestellen in een woning centraal bediend en geconfigureerd worden.

voordelen van domotica

Voordelen van domotica

  • Maximaal wooncomfort. Je kunt met een domotica systeem alle componenten in je woning bedienen via 1 paneel of via je smartphone, computer of tablet.
  • Er zijn enorm veel toepassingsmogelijkheden. Dat zorgt er voor dat je zelf ieder aspect van de installatie kan kiezen en naar je hand kan zetten.
  • Modulair systeem. Het is erg makkelijk om nadien aanpassingen door te voeren of componenten toe te voegen.
  • Intelligente modules. Ruim aanbod aan intelligente modules waaruit je kan kiezen om functionaliteiten toe te voegen

 

Doe je prijsaanvraag voor domotica

Totaaloplossingen voor elektriciteit

Laat de technieken in je woning uitwerken door Vanneste om zeker te zijn van een comfortabele totaaloplossing. Onze experts tekenen het schema voor je woning uit tot in het kleinste detail. Daarna zorgen we voor de complete implementatie en installatie. Jij hoeft je dus alvast geen zorgen te maken over de technische kant van je woning!

Vanneste heeft heel wat ervaring met de implementatie van technische installaties in woningen en villabouw. Aan de hand van die ervaring weten we heel goed wat onze klanten verwachten.

Neem contact met ons op

HAAL DUURZAME ENERGIE IN HUIS!

Vraag een offerte aan via onze website en geniet binnen de kortste keren van een lagere energiefactuur!