Comfort pakket

Vanneste maakt het je makkelijk. Aan de hand van onze jarenlange ervaring stelden we 3 pakketten met moderne technieken samen, ieder met een andere focus. De pakketten sluiten perfect aan bij de wensen van onze klanten: het Relax pakket, het Future pakket en het Comfort pakket.

Ben je bezig met een bouwproject of renovatieproject en droom je van een optimaal comfort binnenshuis? Het Comfort pakket is samengesteld met oog op een optimaal binnenklimaat met alle voorzieningen die je nodig hebt om een ontspannende thuishaven te creëren.

Wil je je nooit meer zorgen maken over de verwarming tijdens de wintermaanden en het zoeken naar verkoeling op een hete zomerdag? Met een kwalitatieve lucht/waterpomp zorgen we in het Comfort pakket voor een optimaal klimaat in je woning, iedere dag van het jaar. Door een goede ventilatie toe te voegen aan deze combo, geniet je bovendien ook van een gezonde en aangename luchtkwaliteit in je woning.

Wat is het Comfort pakket?

Het Comfort pakket is een totaalpakket waarbij jij en je gezin genieten van een optimaal binnenklimaat, met alle comfort dat je nodig hebt. Zo kom je altijd in een aangename omgeving thuis, wetende dat alles werkt zoals jij dat wil.

In dit pakket leggen we de focus op het binnenklimaat, maar dat is niet het enige . Zo wordt dit pakket aangevuld met een comfortabel uitgewerkte /uitgeruste badkamer en een set duurzame zonnepanelen voor de energievoorziening in je huis. Verder omvat dit pakket:

  • Lucht/water warmtepomp
  • Vloerverwarming in elke ruimte excl. garage
  • Actieve vloerkoeling tijdens de zomermaanden
  • Type D ventilatiesysteem voor een optimale luchtkwaliteit
  • Comfortabele badkamer met kwalitatieve sanitaire voorzieningen en badkamermeubels naar keuze
  • Compleet uitgewerkte elektriciteitsvoorzieningen
  • Fotovoltaïsche zonnepanelen voor de elektriciteitsvoorziening die bijdragen aan een lager E-peil

Hoeveel kost het Comfort pakket?

Benieuwd naar de prijs van het Comfort pakket voor jouw woning? Met onze online tool bereken je meteen de kostprijs.

De prijs van het Comfort pakket is grotendeels afhankelijk van de oppervlakte van jouw woning. Je kunt natuurlijk ook steeds wijzigingen aanbrengen in het pakket en kiezen voor een custom oplossing op maat van jouw wensen. Kies je voor een ander type verwarming of ga je eerder voor een luxueus uitgewerkte badkamer? Jij kiest!

Maak gebruik van onze online tool om de prijs voor/van je voorzieningen te berekenen. Je start met het invoeren van de totale woonoppervlakte. Daarna kan je kiezen voor één van onze (voordelige) pakketten of je kiest voor een op maat uitgewerkt woonidee waarbij jij elke techniek zelf volledig personaliseert.  Onze tool geeft je een duidelijk beeld van de kostprijs voor/van de voorzieningen in jouw woning.

Onze pakketten worden uitgewerkt op basis van een vaste prijs voor de voorzieningen. Zo ken je de exacte kostprijs voor jouw woonidee vooraf en kom je nooit voor verrassingen te staan.

 

Waarom kiezen voor een totaalpakket?

Vanneste heeft een ruime ervaring met het implementeren van technieken in woningen. Die ervaring leert ons dat niet iedereen op zoek is naar dezelfde graad van afwerking en hetzelfde comfort. Op basis van die ervaring stelden we 3 pakketten samen die het best aansluiten bij de noden onze klanten.  De kans is groot dat één van onze pakketten perfect past bij jouw woonidee.

Door te kiezen voor een totaalpakket kunnen we jou een bijzonder voordelige prijs aanbieden. Je geniet van een complete service met alle nodige voorzieningen aan een interessante prijs. Met een totaalpakket hoef je je verder nergens zorgen om te maken. Alles wordt voor je geregeld en je mag ervan uitgaan dat je geen verdere stappen hoeft te ondernemen om je woning te optimaliseren.

Vind je geen pakket dat perfect past bij jouw wensen en woonidee? Dan kan je er ook voor kiezen om zelf een pakket samen te stellen met onze online tool.

HAAL DUURZAME ENERGIE IN HUIS!

Vraag een offerte aan via onze website en geniet binnen de kortste keren van een lagere energiefactuur!