Relax pakket

Vanneste maakt het je graag gemakkelijk. We hebben voor onze klanten 3 pakketten met hedendaagse technieken samengesteld die goed aansluiten bij de behoeftes van onze klanten. Ieder pakket heeft een andere focus. Zo is er het Comfort pakket, het Future pakket en het Relax pakket.

Droom je van een comfortabele woning waar je helemaal tot rust kan komen, zonder je zorgen te maken over de technieken die je daarvoor nodig hebt?

Hou je ervan om lekker lang onder de douche te staan of om een heet bad te nemen om je spieren eens helemaal te laten ontspannen? Wil je daarnaast ook genieten van een comfortabele luxe met een centraal domotica systeem? Met een slim uitgewerkt domotica systeem bedien je snel en makkelijk alle technische aspecten van de woning.

Het Relax pakket is ontworpen zodat jij van maximaal comfort kan genieten in je eigen woning. Dit totaalpakket legt de focus op een compleet uitgewerkte badkamer waar jij en je gezin kunnen relaxen. Ook de overige installaties in je woning worden helemaal uitgewerkt. Zo hoef jij je je hoofd niet te breken over de technieken die het best bij jouw wensen en woonidee passen.

Wat is het Relax pakket?

Het Relax pakket legt de focus op een compleet uitgewerkte badkamer, maar hierbij verliezen we het comfort in de rest van de woning niet uit het oog.

We voorzien stijlvolle badkamermeubels, comfortabele en duurzame sanitaire voorzieningen en technieken die je helpen om in alle luxe te genieten van je badkamer.

Daarnaast implementeren we een modern domotica-systeem dat je toelaat om alle faciliteiten in de woning te bedienen met een simpele druk op de knop.

  • Luxueus uitgewerkte badkamer met stijlvolle meubels en sanitaire voorzieningen
  • Centraal domotica systeem op maat van jouw woning
  • Lucht/water warmtepomp
  • Type D ventilatiesysteem voor een optimale luchtkwaliteit
  • Fotovoltaïsche zonnepanelen voor de energievoorziening die bijdragen tot een lager E peil

Hoeveel kost het Relax pakket?

Wil je de prijs van het Relax pakket berekenen voor jouw woning? Onze online tool geeft je meteen een correct beeld van de prijs.

De prijs van het Relax pakket is afhankelijk van de grootte van jouw woning. Uiteraard kan je altijd wijzigingen aanbrengen in de verschillende toepassingen. Kies je liever voor een andere type verwarming of wil je extra producten toevoegen aan jouw woning?

Raadpleeg onze online tool voor het berekenen van de prijs van de voorzieningen in jouw woning. Met deze tool hoef je enkel de oppervlakte van je woning aan te geven. Daarna kies je voor een compleet pakket of selecteer je de aparte technieken die je wil implementeren. De tool geeft je snel en eenvoudig een duidelijk overzicht van de kostprijs voor jouw woning.

Voor onze pakketten werken we met vaste prijzen. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je exact wat mag verwachten van bij de start.

Het voordeel van je keuze voor onze pakketten

Met onze ruime ervaring in de realisatie en optimalisatie van woonideeën, stelden we 3 verschillende pakketten samen. Ieder pakket werd gecreëerd met een bepaald type gebruiker en een bepaald doel voor ogen. De focus ligt dus telkens ergens anders. Zo komen we tegemoet aan de wensen en eisen van een breed publiek. Kies het pakket dat het best past bij jouw idee en budget.

Door te kiezen voor één van onze pakketten, geniet je van het voordeel van een complete service, zonder compromissen. In onze pakketten combineren we interessante diensten die jouw woning opwaarderen, maar dan tegen een onklopbare prijs. Onze pakketten bevatten het beste voor ieders woonidee en iedere leefomgeving, zonder in te boeten aan comfort en/of duurzaamheid.

Je kiest hier niet voor één afzonderlijke service, maar voor een complete installatie waarbij jij je verder nergens zorgen over hoeft te maken.

Passen onze totaalpakketten niet helemaal bij jouw wensen? Maak dan gebruik van onze online tool om de prijs voor je voorzieningen te berekenen.

HAAL DUURZAME ENERGIE IN HUIS!

Vraag een offerte aan via onze website en geniet binnen de kortste keren van een lagere energiefactuur!