Mourade Vaneeckhoutte

In 2016 zocht Mourade Vaneeckhoutte de geschikte partner voor de installatie van de technieken in zijn nieuwbouwwoning. De gekozen producten moesten voldoen aan alle moderne vereisten en energie besparen. Vanneste bezorgde deze klant een gedetailleerde warmteverlies berekening, wat hem over de streep trok.

Een tweede voorwaarde was een ruime expertise. Mourade was op zoek naar een firma die alles op zich kon nemen, van verwarming en sanitair tot ventilatie, elektriciteit en domotica. Zo is alles mooi op elkaar afgestemd. Ook die vereiste kon Vanneste afvinken.

Ons team geëngageerde, verantwoordelijke vakmensen stelde ook hier niet teleur. Dat zie je aan het resultaat: een comfortabele nieuwbouwwoning en opnieuw een tevreden klant.

“Bij de keuze van de geschikte installateur was het voor ons zeer belangrijk om samen te werken met één firma die alle technieken kon plaatsen.”

HAAL DUURZAME ENERGIE IN HUIS!

Vraag een offerte aan via onze website en geniet binnen de kortste keren van een lagere energiefactuur!

Gerelateerde referenties

Nico Dumez

“We zijn zelf technisch aangelegd en we vinden het belangrijk dat de installateurs uitleggen waarom ze bepaalde beslissingen maken. We zijn heel tevreden over de samenwerking en het resultaat.”

Pieter Spillebeen

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Van Neste: goed advies, correct en stipt. We hebben ze dan ook doorverwezen naar andere mensen.”